Over schoonmaakbedrijf Spectrum

Schoonmaakbedrijf Spectrum is opgericht in 1989 door Tim van Heusden, telg uit een in de schoonmaakbranche bekende familie. Het bedrijf biedt professionele schoonmaakdiensten in met name de Zaanstreek, beschikt over een eigen glazenwasserij en verzorgt onderhoudsdiensten.

Betrouwbare schoonmaakpartner

Met ca. 10 personeelsleden zijn we een relatief klein bedrijf. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel en effectief schakelen. Dat, gecombineerd met een grote servicegerichtheid, maakt ons een betrouwbare partner voor onze klanten. Heeft u een probleem? Bel ons op en we komen direct! Bij ons lopen zaken niet over allerlei schijven en dat maakt ons wel  zo flexibel.

Schoonmaakwerk van topkwaliteit

Wij werken met realistische normen waardoor onze medewerkers schoonmaakwerk van topkwaliteit kunnen leveren en daardoor waardering krijgen voor hun werk. Dat maakt ons personeel betrokken en alert. 
Als we zien dat een dakgoot verstopt zit of we komen verrot hout of afbladderend schilderwerk tegen, dan melden we dat aan de opdrachtgever. We zien dat als een stukje extra service en onze klanten zijn er maar wat blij mee.

Onze opdrachtgevers

Wij werken onder andere voor:

logo Uitzendbureau 65plus Kunstcentrum 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend meer informatie over Schoonmaakbedrijf Spectrum aan.