You are here

Schoonmaken

S´╗┐choonmaakbedrijf Spectrum is een flexibel en servicegericht schoonmaakbedrijf in de Zaanstreek. Wij verrichten alle soorten schoonmaakwerk, waaronder:

  • binnen en buiten schoonmaken en schoonhouden van kantoren, bedrijfspanden, zorginstellingen, etc.
  • gevelreiniging, ook bijvoorbeeld uw mooie Zaanse, houten gevel
  • Wij beschikken ook over een eigen glazenwasserij en kunnen met geavanceerde hoogwerkers tot bij de hoogste en lastigste plaatsen komen.

Ervaring in schoonmaken

Natuurlijk maakt het wel wat uit of je een accountantskantoor moet schoonmaken, een gieterij, een monument op de Zaanse Schans, of een nieuwbouwproject. Maar door onze jarenlange en heel diverse ervaring weten wij precies wat ons te doen staat; om wat voor soort pand het ook gaat en ongeacht de staat waarin het zich bevindt.

Prima prijs-kwaliteitverhouding voor al ons schoonmaakwerk

Spectrum onderscheidt zich in de schoonmaakbranche door vakbekwaamheid, een nuchtere aanpak en een persoonlijke benadering. Tel daar een prima prijs-kwaliteitverhouding bij op en het zal duidelijk zijn waarom Spectrum zoveel trouwe klanten heeft.

Niet praten maar poetsen!

Bij schoonmaken gaat het niet alleen om hoe het er op het eerste oog uitziet, maar juist ook om de details; bijvoorbeeld de achterkanten van radiatoren. Omdat de Spectrum-directeur zelf ook de handen flink uit de mouwen steekt, kan hij er persoonlijk op toezien dat zijn personeel prima werk aflevert.